Het meest innovatieve en veilige buitenspeelgoed is Made in Holland 

Voorop in innovatie

Bij BERG Toys werkt een uitgebreid team van ervaren designers en ingenieurs continu aan het vernieuwen en verder verbeteren van ons assortiment. Zo worden de laatste ontwikkelingen en trends voortdurend gevolgd en verwerkt in onze nieuwe modellen. Hierdoor maken we het BERG assortiment nog beter, mooier en daardoor nog leuker. Want, of het nu gaat om techniek, kwaliteit, gebruiksgemak of design. Elke innovatie is er altijd op gericht om het speelplezier te verhogen.

 metenbandprofielwebsite.jpg

Made in Holland

Ons assortiment speelgoed wordt niet alleen bij BERG Toys ontwikkeld, maar wordt vervolgens ook deels in de eigen fabriek in Nederland geproduceerd. Uiteraard staat hierbij de kwaliteit centraal. Zo maakt BERG Toys gebruik van de meest hoogwaardige materialen en productietechnieken. Iedere bewerking in het productieproces wordt zorgvuldig uitgevoerd en continu gecontroleerd.

BERG Test laboratorium

Alleen absolute topkwaliteit is goed genoeg. Voor ons, maar vooral voor de kinderen die jarenlang plezier willen hebben van de door ons verkochte producten. Om dit te garanderen moeten alle producten van BERG toys voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen die wij zelf ook stellen aan de producten die wij verkopen. De kwaliteitsafdeling van BERG Toys controleert voortdurend of deze producten voldoen aan deze strenge eisen. Zo heeft BERG Toys voor onze skelters en trampolines een eigen testlaboratorium, waar onder zeer extreme omstandigheden het speelgoed worden getest. Er worden diverse levensduurtesten, botsproeven, wrik- en juttertesten uitgevoerd, waarbij de skelters en ook losse onderdelen tot het uiterste worden getest. Naast ons eigen testlaboratorium worden de producten ook in de praktijk getest, uiteraard ook door kinderen zelf! Zo garandeert BERG Toys dat kinderen jarenlang speelplezier kunnen beleven met ons speelgoed.

buddyrollenbank3.jpg 

Veiligheid boven alles.

Kinderen moeten onbezorgd en ongeremd met speelgoed kunnen spelen. Voor BERG Toys is veiligheid daarom geen discussie. Allereerst zorgt onze hoge kwaliteit ervoor dat onze skelters en trampolines jarenlang meegaan. Verder wordt tijdens de ontwikkeling altijd optimaal rekening gehouden met veiligheid tijdens het gebruik van onze producten. Naast de veiligheidstesten die BERG Toys zelf uitvoert worden onze skelters continu door onafhankelijke testhuizen in Europa, zoals TUV en SGS, getest op veiligheid. Daarom hebben alle BERG skelters het CE keurmerk voor veilig speelgoed en voldoen alle BERG skelters met een vrijloop aan de strenge TUV eisen. Onze trampolines zijn goedgekeurd door TUV en AIB Vincotte.

Aandacht voor het milieu

Voor BERG Toys is duurzaamheid zeer belangrijk. Niet alleen duurzaamheid met betrekking tot de levensduur van het product, maar zeker ook duurzaamheid in relatie tot het milieu. BERG Toys produceert daarom zo milieuvriendelijk als mogelijk. Dat geldt bijvoorbeeld voor de lak op onze producten, maar ook voor de kunststof onderdelen van de BERG skelters. Verder worden alle restmaterialen die tijdens productie ontstaan zoveel mogelijk gerecycled. Op deze manier streeft BERG Toys er continu naar om zoveel mogelijk rekening te houden met de wereld om ons heen. Nu en voor de toekomst.

© 2010 - 2024 TRAMPOLINE-KAMPIOEN.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel