trampoline-kampioen-home-01-trampoline-kampioen.jpgtrampoline-kampioen-home-02-trampoline-kampioen.jpgtrampoline-kampioen-home-03-trampoline-kampioen-2.jpg

 

U heeft de Trampoline-kampioen + Het Bakhuys + Houten-speelhuis + Jecor vakbouwmarkt de keuze uit de volgende betaalwijze(n):

1. Betalen bij afhalen
2. iDEAL

1.Betalen bij afhalen:
Indien u hier gebruik van maakt, worden er geen verzendkosten berekend. De bestelling staat dan voor u klaar op de met u afgesproken tijd en kunt u contant of met pinbetaling afrekenen.

2.iDEAL:
Bij ons is betalen met iDEAL GRATIS.

De iDEAL betalingen welke u bij ons doet gaan via SISOW. Deze naam komt u daarom ook diverse keren tegen binnen het betaalscherm als u via iDEAL betaald. U rekent direct en veilig af. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Als u in het bezit bent van een internetbankrekening kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Alle internetbankierende klanten van ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank en SNS kunnen het gebruiken. In de toekomst zullen meer banken ook iDEAL gaan ondersteunen.

Hoe werkt iDEAL? 
U plaatst een bestelling via onze webWINKEL. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. U zult de naam SISOW als ontvanger van de betaling zien staan, SISOW incasseert de betalingen voor ons. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Vervolgens zullen wij uw order direct verwerken zodat wij deze naar u kunnen versturen.

Bent u nog totaal onbekend met iDEAL en wilt u graag meer uitleg over de te nemen stappen, dan kunt u d.m.v. onderstaande link een demo inzien zodat u hier meer en meer wegwijs in wordt.Voor DEMO klik HIER

© 2010 - 2024 TRAMPOLINE-KAMPIOEN.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel