Waarom kopen bij Trampoline-Kampioen.nl?
 

Trampoline-kampioen is al jaren bezig met trampolines, speelhuisjes, skelters en loopfietsjes. Daardoor hebben wij veel ervaring opgedaan! Ons assortiment is niet het grootste maar wij hebben een geselecteerd assortiment, zodat u altijd kiest tussen de beste trampolines, speelhuisjes, skelters of loopfietsjes   voor de beste prijs. En omdat wij leveren uit onze eigen voorraad heeft u het altijd snel in huis!

Wij hebben voor een ieder het juiste product!

 

Wij kennen onze producten, dus u kunt gerust bellen, langskomen of mailen met vragen. Bij ons krijg u de juiste informatie!

Als u bij Trampoline-kampioen langs komt kunt u het product waarna u opzoekt bent, in elkaar gezet en wel bekijken en testen. Wij hebben een ruim testveld met verschillende Trampolines, Speelhuisjes en accessoires! Veder kunnen wij u dan goed de verschillen tussen de producten laten zien, zodat u weet wat u koopt! Ook hebben wij een showroom met daarin skelters, Trap & Loop speelgoed, kunststof speelhuisjes en nog veel meer! Bij het uitzoeken van het juiste product helpen wij u graag, met jaren ervaring weten wij een geschikte Skelter, Trampoline, speelhuisje, loopfiets of dergelijk te vinden voor iedereen!

Wanneer u niet kan langskomen maar toch nog graag meer wilt weten of vragen heeft. Ook dan helpen wij u graag! Telefonisch of via de mail. U kunt bij ons terecht met al u vragen over onze producten. 

Kom langs bij ons en neem u product gelijk mee!

Mail gewoon even naar info@Trampoline-kampioen.nl

Of bel naar 0341-352354, wij zijn 6 dagen in de week voor u bereikbaar

Tijdens onze openingstijden kunt u langskomen of bellen.

maandag t/m vrijdag: 9:00 - 18:00
zaterdag: 09:00 - 17:00 uur 

 

Wilt u liever wat online advies? Klik dan hier!

 

Bij Trampoline-Kampioen denken wij graag met u mee!

Zodra u een product zoekt maar niet zeker weet of het geschikt is voor uw kinderen, of u vraagt zich af wat u kunt aanpassen. Wij denken graag met u mee, laat ons weten wat u precies wilt en wij laten weten of het kan!

 

Ook na uw aankoop zijn wij er voor u!

Lukt het niet met het in elkaar zetten van uw aankoop? Geen probleem bel ons even en wij helpen u telefonisch!  Wij hebben veel ervaring met het in elkaar zetten van onze producten dus kunnen u eenvoudig helpen door de telefoon! Wij zorgen dat het altijd lukt, dus maakt u geen zorgen over het in elkaar zetten van u producten. Zet u toch liever niet zelf in elkaar? Kijk dan even bij onze montage service!

 

Avond bezorging, of bezorging op een specefieke dag? Bij ons geen probleem laat het even weten en wij overleggen met u wanneer de bezorging plaats vind!

© 2010 - 2024 TRAMPOLINE-KAMPIOEN.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel