Kinderen zijn dol op schommelen!

Wist u dat we al eeuwen schommelen? Vroeger maakten mensen al schommels van stukken boom die ze met lianen aan de takken van de bomen vastmaakten. Het begint bij baby’s , ze zijn dol op het wiegen in bijvoorbeeld een schommelstoel en jonge kinderen zwieren uren met hun haren wapperend in de wind. Zelfs volwassenen ervaren de rust en romantiek van het weer schommelen.

Rustig en relax wordt je van schommelen, je hoofd in de wind. Kinderen ervaren spanning en ontspanning.

Er zijn veel verschillende soorten schommels te verkrijgen, denkt u aan een schommelstoel waar u uw kind in voedt. Of de vogelnest schommel in de speeltuin  waar uw kind heerlijk in liggen kan. Of de hangmat die zich uitstekend leent voor het lezen van een boek. Er zijn schommels waar u met het gehele gezin op kunt. Ofwel – neem plaats op de schommel- en waan u in de wolken.

 

Kinderen zijn dol op schommelen, daarom kopen of bouwen veel ouders een schommel in de tuin. Omdat je met een behoorlijke snelheid en hoogte kunt schommelen, zijn er ook risico's aan de schommel. Gelukkig kun je als ouder een aantal zaken doen om die risico's te verminderen. Het belangrijkste is daarbij dat er genoeg ruimte is om vrijuit te kunnen schommelen. Kijk voor meer info op: www.allesoverspelen.nl

 

© 2010 - 2024 TRAMPOLINE-KAMPIOEN.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel