De juiste trampoline vinden

Als u een trampoline zoekt is het belangrijk dat u erover goed over na denkt, wat u precies wilt. Een richtlijn voor de maat ongeveer, inground of een staand model. Maar het is ook belangrijk dat u erover na denkt hoelang u de trampoline in de tuin wilt hebben. Wilt een u een trampoline bijvoorbeeld maar een jaar hebben staan, dan is het niet noodzakkelijk om de allerbeste te kopen. Maar wilt u hem zeker een jaar of zeven hebben staan, dan heeft u wel een steviger model nodig. Weet u nog niet helemaal wat u precies wilt of welk model u nodig heeft en komt u er niet helemaal uit op de site? Bel dan gerust naar ons 0341-352354 of kom langs en bekijk de verschillende modelen op ons testveld, en laat u adviseren door ons deskundige personeel.

Bekijk dit filmpje van Avyna om het verschil te zien tussen een Avyna trampoline, en een trampoline die kwalitatief een stuk minder is. Hierdoor kan u een idee krijgen waar u op moet letten bij het kopen van een trampoline. 

De vering van Trampolines

Bij een trampoline is het natuurlijk belangrijk dat je goed kunt springen. Nou zijn er veel verschillende soorten veren en trampolines die allemaal weer anders springen. Nu kan het erg per persoon verschillen wat zij het lekkerste vinden springen. Om dit goed te kunnen beoordelen is het handig om het zelf te testen, bij Trampoline-Kampioen kan dat! Maar heeft u geen tijd om langs te komen om het zelf te ervaren, let dan op de grootte en de dikte van een veer. Een grootte veer rekt vaak meer dan een kleinere waardoor het springen soepeler gaat. 

 

Een beschermrand zorgt voor veiligheid.

Een beschermrand om een trampoline is van groot belang. Een rand zorgt voor veiligheid, het zorgt dat het frame en de veren bedekt zijn. Dit zorgt er groten deels voor dat tijdens het springen geen voeten tussen de veren terecht komen, dit kan namelijk extreem pijnlijk zijn. Er zijn veel verschillende soorten randen, een dikkere rand is vaak veiliger omdat er minder kans is dat je alsnog tussen de veren komt. Het matriaal waar de rand uit bestaat is ook belangrijk, de ene rand zal namelijk veel sneller slijten dan de andere. 

Een goed frame

Hoewel elk trampoline frame erg het zelfde lijkt, zit er wel dergelijk verschil tussen. Het ene frame is namelijk gemaakt van dikker staal dan het andere frame. Het frame word pas echt belangrijk als er gesprongen word door volwassene omdat die vaak een wat zwaarder gewicht hebben. Een goed frame beweegt ook minder tijdens het springen dan een kwalitatief minder frame. Als er gesprongen word door kinderen van een jonge leeftijd en u niet van plan bent erzelf op te springen 

Veiligheisnetten

Een veiligheidsnet bied een hoop vieligheid, maar niet elk veiligheidsnet is even veilig. verschil in kwaliteit tussen verschillende veiligheidsnetten, en verschillende onderdelen waar je op moet letten Het veiligheidsnet word vastgehouden door palen. Deze palen zijn vaak gemaakt van staal en gaan hoog de lucht in. De palen worden bevestigd aan de poten van de trampoline, hoe langer het deel paal is wat bevestigd word aan de poten hoe steviger het net word. Veder is het belangrijk om te kijken of het net boven aan de palen netjes en stevig vast kan worden gemaakt. Ook de kwaliteit van het net zelf is belangrijk, kan het makelijk scheuren of is het goed stevig. Het is belangrijk om goed te kijken hoe stevig een net is voordat u er een koopt, een net met korte palen is vaak goed voor wat kleinere kinderen. Maar bij grote kinderen is het van belang om een wat steviger net te hebben.

 

 

Er zijn een hoop verschillende trampolines, die elk weer hun eigen unieke eigenschappen hebben, zo heeft de ene trampoline bijvoorbeeld een super veiligheidsnet, zo kan de andere weer een hele fijne veering hebben. Maar kan de andere weer erg goedkoop zijn. 

Bij Trampoline-Kampioen kan u komen kijken om te bepalen wat bij u past. Komt u daar zelf niet uit? dan helpen wij u graag! 

Geen tijd om langs te komen en komt u er niet uit via onze website? Bel dan gewoon naar onze winkel 0341-352354 wij zijn zes dagen per week bereikbaar. Mailen kan natuurlijk ook altijd mail dan gewoon naar

Info@Trampoline-Kampioen.nl

 

 

© 2010 - 2024 TRAMPOLINE-KAMPIOEN.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel