trampoline-kampioen-home-01-trampoline-kampioen.jpgtrampoline-kampioen-home-02-trampoline-kampioen.jpgtrampoline-kampioen-home-03-trampoline-kampioen-2.jpg

 

Trampolines voor jong en oud ........

Maak uw keuze uit onze grote collectie kwaliteits-trampolines via onze webshop .... Wij hebben voor Iedere tuin de juiste maat!
Wilt u liever eerst proefspringen? Geen enkel probleem. We hebben de diverse merken en afmetingen in onze trampoline-tuin opgesteld staan, zodat U eenvoudiger de juiste keuze kunt maken. WELKOM. 

Het springen op een trampoline is voor jong en oud een ontspannende inspanning. Ongemerkt trainen zowel volwassenen als kinderen hun motoriek en evenwichtsgevoel. Maar ook voor Uw conditie is trampoline springen een goed middel. Het calorieverbruik van 5 minuten springen staat gelijk aan een half uur zwemmen of van een kwartier joggen. Terwijl de spieren en gewrichten veel minder worden belast dan bij joggen. Dit alles maakt trampoline springen tot een perfecte combinatie van sport en ontspanning.

Veiligheid en duurzaamheid...

Trampoline springen is pas echt leuk als het veilig is. Daarom voldoen alle door de Trampoline-Kampioen aangeboden trampolines aan strenge veiligheidsnormen. De randkussens bedekken de veren en buizen volledig. De hoogwaardige en sterke staalkwaliteit van het frame en de dubbel-Conische veren staan garant voor jarenlang veilig gebruik. Al onze trampolines zijn daarom goedgekeurd door de TÜV.

Bij de Trampoline-Kampioen verkopen wij trampolines waar wij voor 100% achter kunnen staan. Wij doen dan ook zeker niet mee met allerlei trends welke wij om ons heen zien en welke veelaf afbreuk doen aan de kwaliteit en de veiligheid. Zoekt u een goede en veilige trampoline met het oog op jarenlang veilig springplezier, dan helpen wij U graag verder.

Wij hebben gekozen voor een 6-tal topmerken welke aan onze voorwaarden van veiligheid en duurzaamheid voldoen En welke in verhouding tot de aanschafwaarde veel waar voor hun geld bieden. Deze kwaliteitsmerken zijn:
-- Powerjumper
-- Jumpfree
-- Berg
-- Elfje
-- Avyna
--Etan
 

Informatie bij het uitzoeken van de juiste Trampoline:
Algemeen: 
Een trampoline is een speeltoestel welke vaak en veel door kinderen wordt gebruikt. De verschillen tussen de merken en types trampolines zijn groot. Daarom is voor U van belang dat U bij de aanschaf een bewuste keuze maakt. Let daarbij vooral op duurzaamheid en veiligheid. Wij helpen u graag bij het maken van de Juiste keuze.

Veiligheid:
Veiligheid boven alles. Wie kent de verhalen niet van wat er fout kan gaan bij het springen? Onze ervaring leert dat-als er bewust gebruik gemaakt wordt van een trampoline er vrijwel nooit iemand van de trampoline valt en zich op de een of andere wijze bezeert. Het is belangrijk dat de beschermrand strak en goed over de buis en de veren ligt zodat de voeten van uw kinderen niet tussen de veren kunnen komen. De dikte van het randkussen is ook sterk van belang. Dit dient om een evt. val te breken. (Wist U dat een goede, sterke en veilige beschermrand van een gerenommeerd merk al gauw Tussen de 140, = en 250, = euro kost?)

Duurzaamheid en Kwaliteit:
Een trampoline kan best probleemloos 15 jaar meegaan. Als U besluit tot de aanschaf van een trampoline waarbij de onderdelen van goed en duurzaam materiaal zijn, zult U in zo`n periode geen onderdelen hoeven te vervangen. Daarbij moet U letten op de dikte van het frame, het verzink proces van de buizen en veren, het aantal stiknaden van de springmat en vooral op de zeilkwaliteit van de beschermrand die op de buizen en veren ligt.

Vorm:
De vorm van de trampoline kan bepaald worden door de vormen in uw tuin. Als de tuin geen beperking is voor de vorm dan is een ronde trampoline in de meeste gevallen het meest geschikt. Op een ronde trampoline kan men zowel springen als plezier maken. Een rechthoekige trampoline is bij uitstek geschikt voor een Individuele sprong.

Grootte: 
Verschillende factoren bepalen welke trampoline het best bij u past. De vorm en grootte van uw tuin kunnen bepalend zijn. Het is verstandig om vóór een bezoek aan ons verkoopmagazijn / showtuin de maten van uw tuin op te nemen zodat U weet welke maat er in uw tuin kan staan. Kinderen vinden het fijn om veel ruimte op de trampoline te hebben. Als U een grote trampoline kunt plaatsen zullen uw kinderen hier zeer blij mee zijn.

Springplezier:
Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het plezier dat U en uw kinderen hebben op de trampoline. Daarvoor zijn de veren en de voorspanning van belang. De een houdt meer van een strakke trampoline, de andere meer van een soepele. Om een goede keus te maken kan U onze trampolines uitproberen. In onze showtuin hebben wij een aantal showmodellen opgesteld staan. Kinderen kunnen dan snel zelf aangeven wat ze fijn vinden en wat niet.  
U kunt de trampoline van Uw keuze direct vanuit ons voorraad- magazijn meenemen of bij u thuis laten bezorgen tegen gunstige voorwaarden.
De meeste trampolines passen in vrijwel Iedere ruime auto (Stationwagon). Uit de doos zijn ze vrijwel altijd wel mee te nemen. (achterbank plat is wel een pre)

 

© 2010 - 2018 TRAMPOLINE-KAMPIOEN.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel