Direct orderbevestiging 
Betrouwbaar en efficiënt geleverd
De Trampoline-Kampioen / Het Bakhuys levert zeer snel, binnen enkele dagen. En wij doen er alles aan om uw bestelling efficiënt en betrouwbaar bij u te bezorgen vanuit ons magazijn te Putten

Zodra de bestelling is geplaatst, ontvangt u per omgaande een complete bevestiging per e-mail waarin alle bestelinformatie staat alsmede het ordernummer en het door u opgegeven afleveradres en telefoonnummer.
 

Kosten bezorging
Deze zijn afhankelijk van grootte en gewicht van het door u bestelde pakket. Door het grote volume dat wij dagelijks versturen kunnen wij zeer concurerend aanbieden. Wij garanderen de beste prijs en geven dan ook Prijsgarantie.

Veel van onze artikelen besteld u bij ons incl. bezorgkosten. Is dit niet het geval, dan kijkt u voor de exacte bezorgkosten u in het bestelmenu (stap 2) !!

Waddeneilanden + België
Bij deze bestemmingen verzoeken wij u om even via e-mail of telefoon contact op te nemen met de klantenservice (0341 352354). We zoeken dan samen de beste en goedkoopste oplossing en geven u de transportbijdrage door.


Bezorging 
Al onze producten worden normaal gesproken binnen 48 uur op iedere normale werkdag bezorgd: maandag t/m vrijdag.
U hoeft overigens niet zelf thuis te zijn voor de aflevering. Als u bijvoorbeeld niet thuis bent, dan kunt u met een briefje bij de deurbel / op uw voordeur aangeven waar de bestelling kan worden neergezet door onze chauffeur en/of het transportbedrijf. (dit graag wel eerst aan ons doorgeven, zodat wij de transporteur hiervoor toestemming kunnen geven) LET OP: dit is altijd onder verantwoordelijkheid van u zelf.


Op welke dag wordt uw bestelling bezorgd?
Alle bestellingen waarvan de betaling is ontvangen worden normaal gesproken binnen 48 uur (België 72 uur) bij u afgeleverd.

Voorbeeld : Indien u bestelt op maandagmiddag of dinsdag en u betaalt direct online via uw eigen internetbank online (Ideal) dan is uw betaling in de regel op de woensdagmorgen binnen. Uw bestelling gaat dan woensdagmiddag op transport en u ontvangt uw bestelling dus op de donderdag, uiterlijk vrijdag.

LET OP: Bestellingen welke per donderdag betaald worden zullen of op vrijdag of begin van de week erop geleverd worden (maandag) !!

Hoe laat wordt er bezorgd?
Het dagdeel of tijdstip is door de transporteur helaas niet aan te geven. Dit komt de toenemende drukte in het verkeer, door het aantal bestellingen en de wisselende routes.


Afleveradres
Wanneer u online uw bestelling doet, dan heeft u de keuze voor een apart afleveradres en factuuradres. Dit is wel zo leuk als opa en oma of iemand anders een speelhuis, glijbaan of kinderbed wil schenken, bijvoorbeeld als een (super) verjaardagscadeau.

 

 

© 2010 - 2024 TRAMPOLINE-KAMPIOEN.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel