Kiezen tussen al het kunststof!

Verschillend speelgoed op onze site is gemaakt van kunststof, voornamelijk veel speelhuisjes en glijbanen. Maar ook veel accessoires zoals schommels. 

Kunststof speelhuisjes

Hoewel alle kunststof speelhuisjes er misschien even mooi en leuk uitzien, en u eigenlijk gewoon de leukste wil kiezen. Is het misschien handig om toch goed te kijken naar wat voor kwaliteit speelhuisje het is. De kwaliteit kan het beste gemeten worden door te kijken naar het kunststof. Heeft een speelhuisje een wat lagere kwaliteit dan is het waarschijnlijk wel een goed speelhuisje, maar is minder stevig of zal korter meegaan doordat het kunststof iets slaper is. 

Wilt u zelf zien wat voor verschillen er zitten in kunststof speelhuisjes? Kom dan langs in onze winkel, wij hebben verschillende modellen staan. Ook hebben wij zo goed als alle modelen gelijk op voorraad, dus gelijk meenemen is geen punt.

Wanneer u langs komt helpt ons personeel u graag!

Kunststof Glijbanen

De kunststof glijbanen die wij verkopen zijn ook van verschillende kwaliteit, maar deze zijn ook van verschillende groottes. De grotere maten zijn allemaal van dergelijke kwaliteit er is wel wat verschil tussen maar minder dan bij de kunststof huisjes. Bij de kleinere glijbanen is soms het kunststof wel van lagere kwaliteit, dit maakt het goedkoper maar kleine kinderen kunnen er prima op spelen. 

Nog steeds aan het twijfelen welke glijbaan u nodig heeft? Kom een keer langs en bekijk zelf welke glijbaan het meest geschikt is. Als u nog vragen heeft kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze winkel 0341-352354.

 

© 2010 - 2024 TRAMPOLINE-KAMPIOEN.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel