Trampoline-Kampioen heeft al vanaf zijn bestaan Naam en Faam opgebouwd als het gaat om de levering van kunststof speelhuisjes op de Nederlandse markt. 

Samen met Toy Trade Holland (Groothandel in groot speelgoed) ontwikkelden wij een logistieke lijn voor de distributie van deze speelhuisjes en bijbehorende producten als glijbanen en klimtoestellen. 

U kunt van deze opzet nu profiteren door de scherpe prijsstelling en de enorme keuze binnen het assortiment.  

- 50 modellen speelhuisjes !!

- 20 modellen glijbanen !! 

 

Kunststof speelhuisjes van o.a. de merken:

SMOBY  Frankrijks grootste speelgoed fabrikant is Smoby. Plezier in spelen en bewegen; Dat is waar Smoby speelgoed over gaat. Kwalitatieve speelhuizen, glijbanen, speelgoed keukens, driewielers, werkbanken en nog veel meer.

FEBER  Feber producten worden gewaardeerd om hun moderne Europese uitstraling, zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid. Naast de licentie van Ferrari zijn ook de Disney licenties als Prinses, Cars en MMCH een belangrijke toegevoegde waarde waarmee unieke artikelen op de markt worden gebracht. De Feber speelgoed collectie is onderverdeeld in categorieën, met en zonder licentie. Buitenspeelgoed, met glijbanen, wippen, speelhuizen, speelkastelen, activiteiten parken en huizen, picknick tafels met bank en krukjes, kruiprupsen, groot formaat buitenspellen etc.

INJUSA  Injusa is als Spaanse fabrikant al vele jaren actief als producent welke streeft naar het ontwikkelen én produceren van speelgoed dat kinderen plezier en entertainment biedt. Hierbij zijn de ontwikkeling van het kind en het aanleren van nieuwe vaardigheden een belangrijk uitgangspunt.

STARPLAST  Starplast is één van de grotere Israëlische fabrikanten van kunststof producten. Een groot deel van deze producten wordt gevormd door speelgoed.
Met meer dan 40 jaren ervaring in ontwikkeling en vervaardiging van innovatieve, hoogwaardige kunststof producten voor de internationale consumentenmarkt is het dan ook niet verwonderlijk dat Starplast ook doorgebroken is met een speelgoed-lijn van speelhuisjes en role play producten.
De zogenaamde Starplay lijn biedt een scala aan diversiteit voor iedere leeftijdsgroep. Denk hierbij aan: speelhuisjes, rockers en zandbakken.
Alle producten van Starplay voldoen aan de strengste normen en veiligheidsvoorschriften.

GRAND SOLEIL Grand Soleil produceert al meer dan 40 jaren speelgoed zoals speelhuisjes en role play artikelen. Het speelgoed wordt vanuit het kind ontworpen zodat zij hun creativiteit, verbeelding en persoonlijkheid kunnen ontwikkelen.
Een belangrijke pijler voor Grand Soleil speelgoed is het altijd streven naar kwaliteit met als middelpunt veiligheid. Dit wordt door de vooral in Zuid-Europa bekende fabrikant een “serious game" genoemd. Dit houdt dan ook in dat alle afdelingen binnen Grand Soleil hierop gefocust zijn.: beginnend bij het ontwerp, op zoek naar de meest innovatieve materialen, controle van de producten in een geavanceerd laboratorium….enz.

Houten speelhuisjes van o.a. de merken:
BEAR COUNTY Als houtkenner bij uitstek heeft het moederbedrijf Universo een eigen houtlijn op de markt gebracht: Bear County.
Met deze lijn worden diverse producten zoals blokhutten, tuinhuizen, overkappingen enz. verkocht. Met betrekking tot de lijn van speeltoestellen hebben wij een samenwerking met Bear County. De speelhuisjes die wij U direct uit voorraad leveren kunnen zijn: Wistler Park en Andy Park. Wij leveren beide speelhuisjes uit eigen voorraad direct aan u uit.

 

PRESTIGE  Het Prestige huismerk is ontstaan uit de jarenlange ervaring en samenwerking die wij als bedrijf hebben met onze toeleveranciers en uit de samenwerking met de fabrikanten die wij in Nederland vertegenwoordigen.
Vooral houtproducten zoals speelhuizen en schommels / speeltoestellen worden onder het Prestige huismerk geleverd; maar o.a. ook trampolines, hobbeldieren en sleeën.
Ons huismerk Prestige levert u als klant veel voordeel op nl.: ongeëvenaarde kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs!
De Prestige speelhuizen zijn alleen geproduceerd van hout uit beheerde bossen en voldoen aan de eisen gesteld door de volgende organisaties:

FSC Gecertificeerd FSC gecertificeerd (cert. no. CU-COC-014189)
FSC, de Forest Stewardship Council (Raad voor Goed Bosbeheer), is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert. FSC stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op, waaraan een keurmerk is gekoppeld. Als boseigenaren zich aan de FSC standaarden houden kan hun bos worden gecertificeerd.

PEFC Gecertificeerd PEFC gecertificeerd (cert. no. PEFC/COC-0245)
De PEFC Council is een onafhankelijke non-profitorganisatie, die de onafhankelijke certificatie van bossen bevordert. Hierbij wordt beoordeeld of de bossen op een milieuvriendelijk, sociaal voordelig en economisch manier worden beheerd. PEFC is het grootste boscertificatiesysteem ter wereld en biedt een waardevol hulpmiddel tegen ongeoorloofde houtkap.

Over het algemeen zijn alle speelhuisjes geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot een jaar of 6. De grote modellen tot een jaar of 8. De houten speelhuis Tree-Hut is geschikt vanaf 3 jaar. Genoemde leeftijden zijn aanbevolen leeftijden. Ouders en verzorgenden blijven verantwoordelijk voor hun kinderen.

┬ę 2010 - 2018 TRAMPOLINE-KAMPIOEN.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel