De glijbanen welke wij verkopen zijn van goede kwaliteit en van alleen maar A-merken. Te denken valt aan Smoby, Feber, Injusa, KBT en Little Tikes.
Naast het grote assortiment gewone glijbanen hebben wij in diverse kleuren en lengtes aanbouw-glijbanen welke wij uit eigen voorraad aan u leveren kunnen. De lengte van deze glijbanen zijn 2,40 mtr en 3,0 mtr. De 3 meter versie is tevens voorzien van een mogelijkheid om een waterslang aan te sluiten zodat er een waterglijbaan ontstaat.

In ons assortiment aanbouwglijbanen van HD PE materiaal.
Uitleg HD PE materiaal:
PE
is een vrij zachte en taaie polymeer. Er zijn twee hoofdtypen te onderscheiden: LDPE (lage dichtheid PE) en HDPE (hoge dichtheid PE). Ongeveer driekwart van het gefabriceerde PE is van het LDPE-type. LDPE is aanzienlijk minder stijf dan HDPE. PE veroudert door gelijktijdige inwerking van (UV-)licht, lucht en vocht, wat kan worden voorkomen door een klein deel roet bij te mengen.
Eigenschappen
- zeer taai
- waterafstotend
- goede slagvastheid
- uitermate geschikt voor contact met levensmiddelen
- elektriciteit-isolerend

Wij zijn al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en hebben in samenwerking met het Groothandelsnetwerk van Toy Trade Holland al diverse verkopende partijen aan ons weten te binden. Ons Motto: "ga voor kwaliteit en zekerheid ..........koop bij de Vakman die uit eigen voorraad leveren en monteren kan"

Onze tip: Ga bij een grotere glijbaan vergelijken op: dubbelwandigheid / enkelwandigheid ivm levensduur en sterkte. - opklapbaarheid (ja/nee) - waterslang-aansluiting (ja/nee)

 

┬ę 2010 - 2018 TRAMPOLINE-KAMPIOEN.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel