trampoline-kampioen-home-01-trampoline-kampioen.jpgtrampoline-kampioen-home-02-trampoline-kampioen.jpgtrampoline-kampioen-home-03-trampoline-kampioen-2.jpg

 

"Bent U tevreden vertel het anderen, zo niet vertel het ons!"

 

 

Wij proberen onze website zo duidelijk en open mogelijk te maken, omdat we een aantal zaken heel erg belangrijk vinden. Zaken als service, betrouwbaarheid en kwaliteit van product en verleende diensten hebben wij hoog in het vaandel staan.

  

Onze slogans:

"Waarom Gebruikt kopen als het ook bij Jecor Speelgoed kan"

(producten zijn duurzaam, behoorlijk waardevast en met uitgebreide fabrieksgarantie)

 "Elders voordeliger, laat het ons weten"

(Marktconform is onze doelstelling. Help ons dit ook echt te zijn. Wij stellen uw marktonderzoek en bevindingen sterk op prijs)

 

Wanneer U na uw aankoop tevreden bent over de service van Jecor Speelgoed / Trampoline-Kampioen, dan zouden wij het fijn vinden als U ook anderen over de streep helpt om van onze diensten gebruik te maken door een ons berichtje te sturen. Deze kunnen wij gebruiken op onze website.

Indien U niet tevreden bent willen wij dit ook graag weten. Wij zijn een lerende organisatie en staan open voor Eerlijke kritiek zodat wij onze service kunnen verbeteren met als doel uiteindelijk ook U tevreden te stellen. (Uw e-mail bericht svp naar info@trampoline-kampioen.nl)

 

"Bent U tevreden vertel het anderen, zo niet vertel het ons!"

 

Veel plezier in onze webwinkel

 

Trampoline-kampioen valt onder de afdeling Jecor Speelgoed en is onderdeel van

Jecor vakbouwmarkt.

 

 logojecorspeelgoed.jpg

© 2010 - 2018 TRAMPOLINE-KAMPIOEN.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel