Onze tips voor de aanschaf van een driewieler

Basis

Een PUKY®-driewieler is in gelijke mate ontworpen voor kinderen en ouders – kinderen leren om spelenderwijs meervoudige handelingen (trappen, sturen en remmen) uit te voeren en zich zelfstandig voort te bewegen over kleine afstanden. Voor de ouders staat een door de kinderen graag gebruikt transportmiddel ter beschikking dat met een duwstang comfortabel kan worden vooruitgeschoven als de kinderen moe worden.

PUKY® driewielers zijn tot in detail doordacht:

een laag zwaartepunt en een brede achteras zorgen voor een zo groot mogelijke stabiliteit en zo min mogelijke omkiepkans. Een instelbare vrijloop maakt bij vele modellen de directe krachtoverbrenging op de as mogelijk en zorgt ervoor dat het voor kinderen gemakkelijker is om zelfstandig te pedaleren. Is de vrijloopfunctie geactiveerd dan kan de driewieler met de duwstang worden gebruikt zonder dat de trappers meedraaien. Met de optionele veiligheidsriem en/of de voetsteunen voor de driewieler uit de PUKY-accessoires zitten vooral kleine kinderen op hun driewieler zeer veilig en comfortabel. De extra lange duwstang kan bij bijna elke lichaamsgrootte worden gebruikt om de driewieler vooruit te schuiven. De traploos verstelbare zitting zorgt voor een lange bruikbaarheid en een goede zitpositie ook na de volgende groeifase. De bij de meeste modellen geïntegreerde stuurbegrenzing en de instelbare stuurblokkering maken het vooruitschuiven met de duwstang aanzienlijk gemakkelijker want kinderen kunnen het stuur niet meer draaien. Kindvriendelijk ontwerp. Kwalitatieve verwerking en doordachte onderdelen, maar ook de langjarige onderdelenservice zorgen voor een hoge tweedehandswaarde.

Sorteer op
 • Puky stuurmandje voor driewieler en steppen LKDR (9119)
  Puky stuurmandje voor driewieler en steppen LKDR (9119)

  Dit stuurmandje is alleen geschikt voor de driewielers en steppen (niet R 07 L) van Puky.

  Merk: Puky
  Artikelnummer: 9119
  EAN: 4015731091193
  Kleur: grijs

  € 12,99
 • Puky driewieler CAT S6 Ceety brons (2410)
  Puky driewieler CAT S6 Ceety brons (2410)

  Driewieler en kinderwagen ineen De CAT S6 van Puky is een fraaie multifunctionele driewieler. Een ideaal voertuig voor ouders die in de stad wonen. De driewieler kan zowel door kinderen zelf gebruikt worden, maar ook door de…

  € 239,00 € 189,00
© 2010 - 2023 TRAMPOLINE-KAMPIOEN.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel