Onze tips voor de aanschaf van My First PUKY®

Wat is het verschil tussen 'PUKYlino®' en 'WUTSCH®'?

Beide loopfietsen bieden in gelijke mate een optimale instap in de jeugdelijke mobiliteit. Ze trainen spelenderwijs eenvoudige bewegingen, zoals bijv. het krachtig afstoten van de vloer in combinatie met de eerste stuurbewegingen. Het verschil ligt bij deze voertuigen enerzijds in de bandbreedte van hun toepassingsgebied ('PUKYlino®' enkel indoor, 'WUTSCH®' indoor en outdoor), maar ook in de ontwikkelingsfase van het kind.

'PUKYlino®' is primair ontworpen voor gebruik binnen. Voorwaarde: het kind moet met hulp kunnen staan en lopen. We bevelen 'PUKYlino®' aan voor kinderen vanaf 1 jaar en met een lichaamslengte vanaf 75 cm. De zithoogte van de 'PUKYlino®' bedraagt ca. 22 cm. Aangezien 'PUKYlino®' vaak de eerste fiets is voor het kind, moet er steeds tijdens gebruik ervan ouderlijke toezicht zijn: kijk goed of het kind zonder problemen met de fiets kan omgaan. Door te stoten tegen een hindernis in volle vaart kan de fiets omvallen. We bevelen 'PUKYlino®' daarom uitsluitend aan voor gebruik binnen op een effen ondergrond, zonder hindernissen.

'WUTSCH®' is in dezelfde maten ontworpen voor gebruik binnen, maar kan ook buiten worden gebruikt. Dit omdat zijn pendelas beschikt over een andere geometrie. Door deze pendelas ontwikkelt hij naast de combinatie van stuur- en beenbewegingen ideaal het evenwicht van de kleine bestuurder. 'WUTSCH®' is daarom de ideale voorloper op de loopfiets.

Voorwaarde: Het kind moet zonder hulp kunnen staan en lopen. We bevelen 'WUTSCH®' aan voor kinderen vanaf ca. 1 1/2 jaar met een lichaamslengte van ca. 80 cm. De zithoogte bedraagt ca. 24,5 cm.

Sorteer op
  • My First Puky Wutsch rood (3029)
    My First Puky Wutsch rood (3029)

    Heel leerzaam loopfietsje voor kinderen die zelfstandig kunnen lopen en zitten vanaf 80cm. Het fietsje heeft veiligheidshandvaten, geluidsarme wielen en een ergonomisch zadel. Met deze fiets oefent het kind evenwicht, concentratie…

    € 59,99
© 2010 - 2023 TRAMPOLINE-KAMPIOEN.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel