Puky is veilig, stevig en leuk speelgoed, kinderen kunen zo uren buiten spelen en zich zelf ontwikkelen. 

Bekijk de verschillende Puky producten,


Dat is al meer dan zestig jaar het credo van PUKY. En het is vandaag de dag actueler dan ooit. Er is in ons drukke landje voor kinderen steeds minder ruimte om zich spelenderwijs motorisch te ontwikkelen. Op straat spelen en in bomen klimmen bijvoorbeeld kunnen we bijna overal wel vergeten. De aloude straatspelletjes, die zo belangrijk waren voor de ontwikkeling van motoriek en coördinatie, moeten het afleggen tegen de joystick en de computer. Goed bewegen geeft zelfvertrouwen.

Dit heeft ertoe geleid dat PUKY een uitgebalanceerd mobiliteitsprogramma heeft samengesteld waarmee uw zoon of dochter geholpen wordt om deze belangrijke vaardigheden te ontwikkelen. In iedere leeftijdsfase ontdekt een kind nieuwe fysieke mogelijkheden die verder uitgebouwd dienen te worden. Spelenderwijs trainen levert het beste resultaat om automatisch (complexe) handelingen te verrichten in elke gewenste situatie. En PUKY helpt uw kind daarbij een handje waardoor het zelfvertrouwen alsmaar blijft groeien.

 

Leeftijdstabel

Het PUKY ontwikkelingsfase model.

Fase 1

Fase 2

Fase 3

Fase 4

Uw kind ontwikkelt de behoefte om actief te zijn, dingen te ontdekken en uit te proberen. Eenvoudige bewegingen zoals het afzetten tegen de grond, groeien uit tot een complexer samenstel van bewegingen die eindeloos gerepeteerd worden, want een beter resultaat geeft zichtbaar meer plezier.

Spelenderwijs wordt met de ouders en andere kinderen de 'wereld'ontdekt en daarmee het zelfstandig denken en handelen. Motoriek, coördinatie en het evenwichtsgevoel worden op het fietsje sterker ontwikkeld.Uw kind krijgt meer zelfvertrouwen en wordt creatiever. Speelt een rollenspel met andere kinderen, wordt zelfstandiger en bewegingszekerder waardoor het zijn of haar actieradius gaat vergroten.De hoezo en waarom periode. Vragen steeds maar vragen en proberen er antwoord op te vinden. Zo leert het kind de eerste probleempjes zelfstandig op te lossen. De belangrijkste vaardigheden zijn geleerd en het is nu tijd om samen met mamma en papa de eerste ervaringen in het verkeer op te doen. Concentreren op fiets- en stuurbewegingen gaat nu als vanzelf. Tijd voor het echte werk!

 

 

 

Sorteer op
 • Puky frametas RT 2 (9736)
  Puky frametas RT 2 (9736)

  Wat opbergruimte nodig bij de puky driewieler? Dan zijn deze frame tassen geschikt. Ook geeft dit de Puky driewieler een mooie uitstraling.

  € 15,00
 • Puky Draagband voor loopfiets (9413)
  Puky Draagband voor loopfiets (9413)

  Moet het loopfietsje van uw kind ook overal mee naar toe? Dan is deze draagband wat voor u, hiermee kunt u het loopfietsje eenvoudig dragen. Met een draagband is het dragen van een loopfietsje eenvoudiger en beter voor u, dus nu…

  € 9,99
 • Puky stuurmandje voor driewieler en steppen LKDR (9119)
  Puky stuurmandje voor driewieler en steppen LKDR (9119)

  Dit stuurmandje is alleen geschikt voor de driewielers en steppen (niet R 07 L) van Puky.

  Merk: Puky
  Artikelnummer: 9119
  EAN: 4015731091193
  Kleur: grijs

  € 12,99
© 2010 - 2023 TRAMPOLINE-KAMPIOEN.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel