Navigatie

EXIT JumpArena Round

Vorige Artikel 2 van 12 Volgende
€ 379,00 (inclusief 21% BTW)

Met het gegalvaniseerde en zwart gepoedercoate frame, heeft deze trampoline een luxe uitstraling. Het bijzondere van de afdekrand is dat deze omkeerbaar is. Zo is er de keuze uit een fraaie groene afdekrand, of een chique grijze afdekrand die uw tuin een eigentijds karakter geeft De glassfiberring houdt het veiligheidsnet altijd in zijn vorm, het oog wil natuurlijk ook wat! De trampoline is voorzien van een hoogwaardige donkergroene afdekrand met een dikte van maar liefst 30mm over de volle breedte van de afdekrand. Daarnaast bevat ieder segment van de padding afwateringsgaten zodat regenwater eenvoudig wordt afgevoerd en niet in de rand blijft zitten. 

Verder wordt extra veiligheid geboden door de schroefverbindingen in het frame. Hierdoor blijft het frame van de trampoline goed vastzitten als de trampoline wordt verplaatst. En tijdens het springen bewegen de framedelen niet en biedt de JumpArenA daardoor dus een 'stabiele' en 'stille' sprong. 

Doordat het frame gegalvaniseerd én gepoedercoat is, is deze trampoline dubbel beschermd en krijgt roest geen kans! Het veiligheidsnet biedt extra veiligheid. Door de unieke wijze van bevestigen, worden de veren van de trampoline door het net volledig afgeschermd. Gevaarlijke situaties worden hierdoor voorkomen. De palen van het veilighedsnet worden omringd door een dikke laag schuim. Tevens is het veiligheidsnet voorzien van een kindvriendelijke en veilige ingang. De EXIT JumpArenA All-in wordt geleverd inclusief ladder en handige schoenentas. Veiligheid in XXL uitvoering!

© 2010 - 2019 TRAMPOLINE-KAMPIOEN.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel